AgendaWat al geweest is en nog moet komen

Op zondag 24 april wordt iedereen die (mee)leeft met Tubereuze Sclerose Complex van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de be-TSC dag in het Afrikamuseum in Tervuren! 

Dit is het programma dat we voor jullie op stapel hebben. 
Je bent vrij om aan heel de dag deel te nemen, of aan een deel. 
Inschrijven kan via dit inschrijvingsformulier

Vanaf 10u30 
- ontvangst met koffie, thee, fruitsap en croissants 

11u00-12u30
- voor de kinderen:

een bruisende workshop waar zingen, dansen en spelen centraal staan en die afgesloten wordt met een jamsessie in de mini-concertzaal van het museum

- voor de volwassenen:

een update over het TANDem project dat families en personen die leven met Tubereuze Sclerose Complex (TSC) over de hele wereld weerbaarder wil maken in hun leven met neuro-psychiatrische symptomen van TSC. Het gaat om een internationaal, multidisciplinair, digitaal gezondheidsproject dat vanuit België werd opgestart.  

een interactief, geleid gesprek sessie voor volwassenen, met als voorlopige werktitel 'Coping', of de plaats die TSC neemt in je leven: hoe ga jij ermee om? (meer informatie volgt). 

12u30-14u00
- gezamelijke pasta & salade lunch in Bistro Tembo

14u30-16u00
- bezoek met gids aan het museum, op maat van gezinnen

Inschrijving kan via deze link en wordt bevestigd na betaling van het juiste bedrag tegen 15 april op BE32 7370 4475 1702
12€ per volwassene
10€ kinderen vanaf 12 jaar
5€ kinderen tussen 3 en 12 jaar
gratis: kinderen onder 3 jaar. 

Alle info over de bereikbaarheid van het Afrikamuseum.  
Alle informatie over parkeergelegenheid ter plaatse vind je hier

Het Afrikamuseum heeft in samenwerking met Toerisme voor Autisme sensorische kaarten en een visueel stappenplan ontwikkeld. Je kan je bezoek hiermee voorbereiden. Het stappenplan wordt regelmatig geüpdatet.