TestimonialsLeer hoe mensen omgaan met TSC

Mariken was nog geen maand toen de diagnose TSC gesteld werd naar aanleiding van hartritmestoornissen. Onze toekomstdromen hebben plaats moeten maken voor andere idealen. Mariken is zwaar getroffen door TSC wat zich uit in epilepsie, mentale achterstand, autisme…

Mijn man en ik beslisten bewust Mariken thuis op te vangen. Dit vraagt grote ‘offers’ van iedereen in ons gezin. Het leven met Mariken is immers zwaar, maar een leven zonder Mariken nog zwaarder. Mijn professionele ambities heb ik inmiddels opgeborgen, maar ik wil mijn energie inzetten in de strijd voor welzijn van gehandicapten in het algemeen en de erkenning van TSC in het bijzonder.

Mariken met beertje  

Filmpjes

be-TSC maakt dankbaar gebruik van het aanbod aan filmpjes van onze zusterorganisaties in Nederland, de Stichting Tubereuze Sclerose Nederland (STSN), en in de Verenigde Staten, de TS Alliance. Op ons eigen be-TSC YouTube-kanaal vindt je aan TSC gerelateerde nieuwsitems en internationale campagnefilmpjes. be-TSC heeft de ambitie ook eigen informatieve filmpjes te maken, die u hier zal terug kunnen vinden.