TestimonialsLeer hoe mensen omgaan met TSC

Pepijn kreeg op 1,5 jaar de diagnose TSC. Epilepsie was bij hem, zoals bij velen, de verklikker. Tot Pepijn’s diagnose, lag mijn focus buiten ons gezin altijd met veel goesting op mijn job bij Monumentenwacht. Dat kwam de laatste jaren onder druk te staan, maar nu, door halftijds te werken, vind ik terug de juiste evenwichten. En nu Pepijn goed gewend is geraakt in een fantastische school, komt er tijd en energie vrij om iets meer doen met en voor TSC.

Gert is de motor die me in gang heeft gezet en door de 2015 TSC Conference in Windsor bij te wonen is mijn drive om TSC beter bekend te maken alleen maar groter geworden. Dus hier ben ik nu, als trotse voorzitter van wat een hele mooie vereniging belooft te worden!

Filmpjes

be-TSC maakt dankbaar gebruik van het aanbod aan filmpjes van onze zusterorganisaties in Nederland, de Stichting Tubereuze Sclerose Nederland (STSN), en in de Verenigde Staten, de TS Alliance. Op ons eigen be-TSC YouTube-kanaal vindt je aan TSC gerelateerde nieuwsitems en internationale campagnefilmpjes. be-TSC heeft de ambitie ook eigen informatieve filmpjes te maken, die u hier zal terug kunnen vinden.